PRESENTACIÓ DEL PROTOCOL D’APLICACIÓ DE PRÀCTIQUES RESTAURATIVES AL COPC

Ahir 22 de febrer 2024, a la seu del Col.legi de Psicòlegs de Catalunya (COPC) es va celebrar la Jornada de presentació del Protocol d’aplicació de les pràctiques restauratives a les queixes deontològiques que arriben al Col.legi de Psicòlegs. La presentació la va realitzar la directora de projectes de LOGOS MEDIA, Ansel Guillamat que ha estat la coordinadora del Protocol junt amb Alex Gaya, membres de la Comissió Deontològica del COPC.

De les dades presentades s’extreu :Dels expedients rebuts un 18% (61) s’han valorat per a aplicar la pràctica restaurativa, d’aquests se n’han iniciat un 32% i d’aquests un 94% han acabat amb acords i per tant amb l’arxiu de l’expedient sancionador.

L’acte va transcórre amb la participació d’experts en justícia, deontologia i justícia restaurativa en diferents taules rodones, així com també de membres d’altres col.legis professionals i de l’Associació de Mediadors ACDMA, als que es va convidar a iniciar Protocols similars i poder compartir experiències en una futura Jornada.

Cal destacar entre els participants la ponència realitzada per la directora de LOGOS MEDIA, Anna Vall com experta en Justícia Restaurativa.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *