Sobre Nosaltres

Un equip expert d'especialistes al servei de la mediació

Logos Media som un equip de professionals pioners i experts en la mediació i la resolució alternativa de conflictes des de 1980. Comptem amb un equip de direcció de llarga trajectòria i reconegut prestigi, sumat amb una àmplia xarxa de col·laboradors especialistes en diversos camps. La nostra estructura, flexible i eficaç, ens permet afrontar projectes de tot tipus. Atenem a una àmplia diversitat de clients, des de particulars a empreses, associacions i institucions públiques o privades. Alguns dels nostres professionals a la vegada publiquen habitualment i exerceixen com a formadors o professors de cursos oficials de mediació i resolució de conflictes. Coneix-nos!

Equip directiu

Anna Vall Rius - Logos Media
ANNA VALL RIUS – Directora i Sòcia fundadora

Doctora en Dret. Mediadora i màster en mediació, professora associada de la Universitat de Barcelona. Codirectora del màster CDL & Logos Media. Experta en mediació a l’àmbit penal i justícia restaurativa. Directora del Centre de Mediació de la Generalitat de Catalunya 2004 – 2010.

ANTONI VIDAL – Soci i Director adjunt

Mediador i advocat, professor de mediació. Codirector del Curs de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana i del Grau de Mediació d’Andorra. Docent en diferents màsters i cursos universitaris. Compagina la professió d’advocat i la de mediador. Ha publicat diversos treballs i és autor de diferents llibres sobre mediació, principalment d’àmbit civil i mercantil.

ANSEL GUILLAMAT – Sòcia Fundadora i Directora de Projectes

Psicòloga clínica. Mediadora, màster en mediació IL3 per la Universitat de Barcelona. Especialista en Resolució Alternativa de Conflictes en l’àmbit judicial, en mediació familiar i coordinadora de parentalitat. Cofundadora i presidenta de la Secció de Resolució Alternativa de Conflictes al Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya 1996-2003.

SOFIA TORRAS – Sòcia fundadora i Responsable de noves tecnologíes

Advocada i mediadora. Sòcia Fundadora de Logos Media. Responsable de Centre ADR de l’Il.lustre Col.legi de l’Advocacia de Barcelona. Llicenciada en Dret i Màster en Mediació per l’ICAB. Postgrau en Gestió del Talent en les Organitzacions de IL3. Formació en Coaching amb Augere.

MARCEL VIDAL – Soci i Director d’Innovació i recerca

Mediador i advocat. Membre de l’associació catalana Dret Col·laboratiu.

NÚRIA VILLANUEVA – Sòcia i Responsable de Formació i Pràctiques

Psicòloga social, especialització en mediació. Presidenta de l’Associació de Professionals de la Mediació de Catalunya 2008-2016. Consultora de Negociació de conflictes UOC – Universitat Oberta de Catalunya.

Col·laboradores i col·laboradors, professionals de la mediació