Solucions i Serveis

Logos Media t'ofereix un ampli ventall de serveis
en mediació i resolució de conflictes

Afrontem la gestió i resolució de conflictes en diferents àmbits. Treballem en contexts de Mediació Familiar, Mediació Comunitària i Mediació Empresarial o Institucional. També en l’àmbit de la Justícia Restaurativa i de la Consultoria Psico-Social per a empreses i organitzacions. Molts dels nostres professionals també són referents en el camp de la formació en ADR/MASC i mediació, exercint de docents i publicant habitualment sobre la resolució de conflictes. Descobriu tot el que podem oferir-vos!

Mediació

La mediació és un mètode molt eficaç per a prevenir i per a poder solucionar els conflictes de manera col·laborativa, pacífica i intel·ligent.

Llegiu més

Consultoria

Som consultors en situacions de conflicte dins les organitzacions i en l'empresa familiar, amb una llarga experiència i una metodologia eficaç.

Llegiu més

Restaurativa

Treballem amb les persones que han patit i causat el dany, facilitant la reparació personal i material, fent possible el diàleg i la prevenció.

Llegiu més

Formació

Oferim formació oficial, certificada i profesisonalitzadora en mediació, amb els millors experts i els continguts més pràctics i actualitzats.

Llegiu més